Edea skridskor

Publicerat

Letar du efter skridskor med märket Edea? Norrköpings Skateshop är en skridskoutrustnings leverantör som säljer det mesta inom konståkning. De har en aktiv e-handel på nätet där man kan beställa hem produkter samt en fysisk butik i Stockholm. Norrköpings Skateshop grundades 2009 och har sedan dess varit en leverantör av olika märken som bland annat Edea. På deras webbsida kan du hitta ett stort utbud av olika Edea skridskor för alla nivåer.

Brett sortiment av konståkningsskridskor

Norrköpings Skateshop erbjuder ett brett sortiment av konståkningsskridskor. Edea är ett av de märken som säljer mest inom skridskor för konståkning. Dem består av ett högkvalitativt material och finns både för nybörjare och till mer erfarna personer. Om du känner dig osäker på vad för typ av skridskor du ska välja kan du alltid kontakta Norrköpings Skateshop för att få rådgivning. Det går även att besöka deras fysiska butik för att få hjälp.

Skillnad på olika skridskor

Det finns en hel del skillnader mellan olika sorters märken och skridskor. Generellt sätt är konståkningsskridskor speciellt anpassade för att du som utövar konståkning inte ska ta skada. Detta kan exempelvis handla om skada på fötter och vrister genom att stå snett. Det som utmärker konståkningsskridskor är deras stilrena design jämfört med vanliga skridskor. Konståkningsskridskor har dessutom en stövel med mindre vaddering samtidigt som dem är gjorda av läder. Syftet bakom detta är att materialet ska underlätta konståkningen när man utför hopp och tricks.  

Tips inför köp

Se till att hitta skridskor av bra material. Edea är ett välkänt märke med bra egenskaper för att minimera skador. Med rätt utrustning får du rätt förutsättning. Hör gärna av dig till Norrköpings Skateshop om du vill ta reda på mer. Det kan skilja sig kring vad som är bäst beroende på vilken nivå du är på. Därför kan det vara bra att höra av sig för att få rätt guidning.