Klubbjackor för stora och små – Konståkning

Publicerat
Klubbjacka för konståkning

K
Är din förening i behov av klubbjackor för konståkning? Klubbjackor kan förstärka samhörigheten för medlemmar i föreningen samtidigt som man representerar klubben. Norrköpings Skateshop erbjuder klubbjackor för konståkning som är både snygga och bekväma att ha på sig. Dessutom erbjuder Norrköpings Skateshop ett brett sortiment av klubbjackor i flera storlekar som passar både små och stora. Som kund har du även möjlighet till att skräddarsy klubbjackorna efter dina önskningar, man kan exempelvis skräddarsy med exklusiva kristaller, flaggor, namn och sponsorer på klubbjackan. Se till att kolla igenom alla deras tillgängliga klubbjackor på Norrköpings Skateshops webbplats, så att du inte missar just din klubbjacka. 

Klubbjackor med Italiens kvalitetstyg 


Klubbjackorna på Norrköpings Skateshop är tillverkade av italienskt kvalitetstyg och är anpassat för specifik konståkning eftersom tyget luftar samtidigt som det håller värmen. Jackorna finns i den svarta respektive vita färgen. Tyget på klubbjackorna är fyrvägsstretch för den bästa rörelsefriheten. Dessutom uppnår tyget även den ISO kvalitetsstandarden 2700 som är en kvalitetscertifiering på att materialet har en mycket lovande och hög kvalité. 

Storlekguide  


För klubbjackor är det viktigt att ha i åtanken att ingen bytesrätt gäller. Därför är det viktigt att man först provar så att storleken och passformen passar, innan en beställnings utförs. En rekommendation är att du besöker deras storlekstabell för jackor för att hitta mer information angående måtten på bröstvidd och armlängd. 

Förslag och rådgivning 


Norrköpings Skateshop har funnits sedan 2009 och är en e-handelssajt samt fysisk butik i Stockholm som är inriktad mot konståkning. De kan det mesta inom konståkning, tveka därför inte att höra av dig till dem om det skulle vara så att du behöver hjälp med bland annat klubbjackor till din idrottsförening. Norrköpings Skateshop erbjuder även hjälp genom att komma med förslag och rådgivnings på hur du kan hitta den perfekta och rätta klubbjackan. Du är välkommen att besöka deras butik på Enskedsdalen i Stockholm eller ringa in till så hjälper dem dig närmare med dina funderingar.