Skräddarsydda klubbjackor

Publicerat
Klubbjackor

 
Norrköpings Skateshop erbjuder ett brett sortiment av klubbjackor. Klubbjackorna finns i flera storlekar som passar både stora och små. Man kan dessutom skräddarsy klubbjackorna efter sina egna önskningar. Klubbloggan kan skräddarsys i exklusiva kristaller, flaggor och namntillägg som ”tränare” och sponsorer. Norrköpings Skatehop finns där för att hjälpa dig att designa klubbloggor så att det passar era jackor. Som kund har man även valmöjligheten att beställa klubbjackorna online eller via deras butik i Stockholm.

Klubbjackor med hög kvalité 

 
På deras webbplats kan man hitta inspiration från deras breda sortiment av klubbjackor för konståkning till det bästa priset. Det italienska kvalitetstyget på klubbjackorna är anpassat för specifik konståkning då tyget luftar samtidigt som det håller värmen. Passformen är även fyrvägsstretch för den bästa passformen och rörelsefriheten. Dessutom innehåller tyget ISO kvalitetsstandard 2700 rotations som håller en mycket lovande och hög kvalité. 

Leverans och bytesrätt av klubbjackor 

För leverans kan det dröja upp till 3–5 arbetsdagar från att det har skickats från deras lager. För klubbjackorna gäller det ingen bytesrätt. Därför rekommenderar dem att man provar klubbjackorna först innan en beställning läggs. För att lättare hitta den rätta storleken och passformen till klubbjackan du söker, behöver du gå in på storlekstabellen för jackor på webbplatsen för att få den exakta måtten på bröstvidd, armlängd och nedkant på klubbjackan. 

Övriga Frågor 

Norrköpings Skateshop har funnits sedan 2009 och kan det mesta inom konståkning. De designar klubbjackor, tights och väskor.  

Tveka inte på att höra av dig till dem om det skulle vara så att det är någonting du undrar. Dem hjälper även till med rådgivning så att du kan hitta den perfekta och rätta klubbjackan. Du är även alltid välkommen att besöka deras butik i Enskededalen i Stockholm så hjälper dem dig närmare med dina funderingar.