Automatiserat transportsystem som effektiviserar e-handeln

Publicerat

SGA Conveyor Systems är ett företag som specialiserar sig på kompletta lösningar för internlogistik. De är helhetsleverantörer inom materialhantering och har i mer än 25 år levererat effektiva lösningar med automatiserade transportsystem.

Automatiserat transportsystem

Designar och utvecklar automatiserade transportsystem

SGA Conveyor Systems designar och utvecklar flera typer av automatiserade transportsystem som både underlättar och effektiviserar hantering av gods. Bland deras kunder finns bland annat stora e-handelsjättar som exempelvis Apotea och Jollyroom. Flertalet av SGAs kunder är framför allt företag inom e-handelssektorn som skickar en stor mängd paket till kunder runt om i landet varje dag.

Kundanpassade lösningar för just dina behov

Genom att kundanpassa lösningar inom transportsystem och sortering av produkter effektiviseras verksamheten för e-handelsbolagen. Vilken typ av lösning som är den rätta när det kommer till transportsystem kan alltså skilja sig från företag till företag. SGA Conveyor Systems ser till att hitta den ultimata lösningen för just dina behov.

En bättre lönsamhet och effektivitet

SGA Conveyor Systems har i snart 30 år hjälpt sina kunder med smarta lösningar som automatiserade transportsystem för intern logistik som effektiviserar verksamheten och förbättrar lönsamheten När du väljer SGA Conveyor Systems kan du vara trygg i de finns med under projektets alla delar samt kan hjälpa till i efterhand med support. Genom att all kompetens inom mekanik och automation finns hos samma företag så får man en god kontroll över varje projekt, vilket gör att de kan leverera lösningar av kvalitet och hålla tidsplanen. Bland de lösningar för materialhantering som SGA Conveyor Systems hjälper sina kunder med finns allt från rullbanor och transportband med olika syften.

Sorteringslösningar för tidseffektiv logistik

Förutom automatiserade transportsystem erbjuder även SGA Conveyor Systems lösningar med mer avancerade transportsystem som exempelvis smarta sorteringslösningar. Med hjälp av dessa lösningar så blir verksamheten hos ett företag mer tidseffektiv.