Skapa ett stilfullt hem med hem och design

Publicerat

Hem och design ger vi hjälp och vägledning kring det som gäller boende, hem, interiör och hur du kan tänka inför olika frågor gällande din bostad. Hem och Design är bloggen för dig som älskar stilfulla hem och vill hålla koll på allt nytt inom design och inredning. På bloggen samlar vi även massor utav tips och råd för dig och din bostad!

Mer än bara ett rum

Rummet fyller inte bara en funktion, det påverkar oss, vårt beteende och våra upplevelser. Den inre miljön ska innehålla vackra och funktionella rum för att stimulera arbete, inlärning, egna initiativ och glädje att delta i ett socialt sammanhang. Därför har vi på Hem och Design samlat ihop en massa tips för dig och ditt hem!

Hitta inspiration för dig och ditt hem

Hitta inspiration till ditt sovrum, vardagsrum, kök och varför inte din trädgård? I vårt inspirations-galleri hittar du det senaste inom design och inredning. Vi ger även tips på allt som rör din bostad; allt ifrån hur man putsar fönster till hur man rensar sitt ogräs på bästa sätt! Vi ger också en del tips inom e-handel och sajter med inspiration och inredningsarkitektur. God inredningsarkitektur är en funktionell utformning av en miljö utifrån kundens och verksamhetens krav, behov och särart.

Vårt mål är att hjälpa dig att skapa bra omgivningar, en grogrund för inlärning, koncentration, vila, njutning, trivsel, interaktion, lek och glädje. Oavsett om detta gäller hemmet, arbetsplatsen eller skolan.

Det senaste inom inredning och design

Var med och trendspana med oss på Hem och Design! Vi ser till att vara Up To Date för att hitta det senaste inom inredning och design. Vi samlar också de bästa tipsen för dig och ditt hem, som både gynnar din bostad, men även din plånbok.