En blogg om e-handel, varför det?

Publicerat

Som leverantör av ehandelslösningar möter vi många entreprenörer samtidigt som vi själva har god koll på den tekniska utvecklingen. Kanske det viktigaste vi kan bidra med är tankar och synpunkter hur man formar en framgångsrik webbstrategi, hur man lyckas på nätet.

Den enklaste sanningen hur man lyckas med e-handel är att redan från början vara beredd på att det krävs en hel del för att dra in trafik till webbplatsen. Många verkar fortfarande leva i föreställningen att besökare och kunder kommer bara man fått upp webbshopen på nätet, så är det inte…!!!

Samtidigt är ju potentialen enorm för den som lyckas med tajmingen av bra produkter, rätt pris och smart internetmarknadsföring. Så vartefter kommer vi publicera tips och reflektioner hur man kan lyckas med e-handel.